Cum sa amenajezi un dormitor pentru un adolescent?

Ai un copil adolescent si nu stii cum sa ii decorezi camera perfecta? Mai jos iti prezentam cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa-l faci fericit, oferindu-i camera perfecta.

1.    Asculta-l si vezi ce ii place

Se stie ca adolescenta este una dintre cele mai dificile etape din viata lui. Ii poti usura unele probleme si dificultati daca il asculti si daca intelegi ce-i place. Nu uita ca dormitorul lui trebuie sa ii sfatisfaca cele 3 nevoie esentiale: odihna, studiu si distractie.

2.    Culorile

Lumina naturala este cea mai sanatoasa, indiferent de activitatile sale. Daca pozitionarea casei nu te ajuta sa conferi prea multa lumina in camera lui, alege culorile deschise pentru peretii si camera sa. Poti aseza si o oglinda, care va avea ca efect reflectia luminii si va accentua senzatia de luminozitate. Tonurile alese trebuie sa fie cele preferate de copilul tau. Lasa-l sa aleaga ce ii place!

3.    Mobila

Intr-un dormitor in care sta un adolescent, va fi de cele mai multe ori, dezordine. Ajuta-l sa pastreze curatenia si ordinea apeland la un design modern, minimalist: mobila de calitate, redusa ca volum!

4.    Zona pentru studiu

Intr-un dormitor pentru un adolescent este necesar sa fie un spatiu suficient de confortabil pentru masa de lucru sau mobila birou. Aceasta zona trebuie sa fie bine luminata, sa aiba un design simplu si ordonat.

Scrie un Comentariu

© 2012 Mobila Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.