4 modalitati prin care poti face casa ta mai prietenoasa

Liniile minimaliste pe care le folosesti in locuinta ta, pot determina ca anumite camere sa devina un ambient rece si impersonal. Mai jos iti vom oferi cateva sfaturi care te vor ajuta sa redai caldura si un ambient prietenos casei tale.

1.    Amesteca diferite materiale

Materialele fine precum catifeaua sau alte textile, pe langa suprafetele rezistente si stralucitoare, pecum lemnul sau marmura, au ca efect o combinatie care incalzeste o decoratiune moderna, impresonala.

2.    Invita naturaletea in casa ta

Un frumos acvariu cu pesti si plante, sau un ghiveci cu flori, au ca efect redarea unui mediu proaspat, cald si viu. Indiferent pentru ce elemente ai optat, nu uita ca in locuinta atat, in living , bucatarie sau dormitor, este necesar sa existe un element ‘viu’, care sa redea un spatiu calduros in casa ta.

3.    Creeaza propria ta opera de arta

Daca ai telent la pictura de exemplu, creeaza propriile tale tablouri. Nu este necesar sa investesti energie si timp mult, este necesar un singur tablou cu multe personalitate care sa poarte amprenta personalitatii tale. Confera-i un spatiu important in living de exemplu, si transforma-l in obiectul central. Aseaza mobila in functie de acesta opera de arta a ta.

4.    Imbratiseaza spontaneitatea

Atarna un candelabru jos, aseaza o mobila in culori stridente intr-un design in tonuri neutre, o canapea cu o textura deosebita, aseaza obiecte metalice sau ceramice intr-un colt din living si pune-le in evidenta. Aceste mici amenajari te vor ajuta sa spargi monotonia dintr-un ambient neutru si rece si sa conferi un spatiu prietenos locuintei tale.

Scrie un Comentariu

© 2012 Mobila Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.