Accesorii pentru masuta de cafea

Masuta de cafea este o piesă interesantă de mobilier pentru camera de zi. Acesta ar putea fi doar piesa cea mai versatila din gospodărie. Când te gândeşti la asta, modul în care oamenii utilizează masa lor de cafea diferă de la casă la casă. În mod similar, funcţia pe care o masuta de cafea  o serveşte în aceeaşi casă ar putea fi diferit de la o zi la alta. Datorită gamei largi de utilizări posibile, masuta de cafea este, de asemenea, o piesă greu de accesorizat.

Poate cea mai comună utilizare pentru o masuta de cafea este pur şi simplu de a decora. Deci, mulţi oameni utilizează masuta de cafea în acest fel. Funcţia sa, în acest caz, este de fapt forma sa. Aceste mese de cafea sunt mai uşor de accesorizat, deoarece şansele sunt că odată accesoriile sunt la locul lor, vor fi lasate acolo pentru un timp.

Masa mea de cafea este folosita pentru luat masa, pentru jocul de Scrabble, lasatul paharelor cu băuturi, odihna picioarelor, şi chiar şi lucra la laptop. În fiecare zi folosesc masa mea de cafea. Prin urmare, de la sine înţeles eu nu accesorizez mult masa mea de cafea.

Atunci când analizezi accesoriile pentru masuta ta de cafea, trebuie sa te gandesti practic. În cazul în care masa dumneavoastra de cafea va fi folosita cât mai mult zi cu zi ca si a mea, nu trebuie accesorizata excesiv. Masa mea de cafea este locatia permanentă a exact trei accesorii: o carte despre arta în California de Sud, o carte despre Basquiat, şi o istorie fotografica de PunkRock. La un moment dat cele trei elemente sunt pe masa mea de cafea; la un moment dat ar putea fi, de asemenea,  mancare,  CD-uri, telecomenzi  şi un laptop. Dar numai acele precedente trei cărţi sunt acolo tot timpul. Asta e practic accesorizarea.

Cele trei accesorii, de asemenea, se încadrează, în conformitate cu alte norme din accesorizare a masutei de cafea: accesoriile dumneavoastră trebuie să se potrivească in cameră. Orice ai alege să afişaţ pe masuta ta de cafea ar trebui sa fie relevant în spaţiul dumneavoastră. De exemplu, dacă aveţi o cameră de zi pe o tematică rustica un set de accesorii cu lumânari şi  bibelouri Sylvan in cameră, probabil că nu doriţi să afişaţi o istorie fotografice de punk rock.  Are mai mult sens sa afisezi ceva pe masuta ta de cafea care să corespundă ambianţei din cameră. În cazul meu, camera în sine este acoperita în artă şi muzică; accesorii mea masuta de cafea sunt o asemenea extensie.

Laind in considerare si alte accesorii cu masuta de cafea acestea ar trebui să arate bine împreună. Indiferent de obiectele pe care alegeţi să le afişaţi ar trebui să funcţioneze ca o unitate. În cazul meu, cartile arata bine una lângă celălalta. Una dintre ele este din hârtie groasă, roşie pe spate, alta este o carte subţire cu alb şi negru, iar celălalta este una mica cu paperback colorat. Acestea sunt toate cărţile, dar ele oferă  vizual contrastul suficient ca afişajul sa funcţioneaze bine împreună. Când vă decideţi ce doriţi pe masuta de cafea, puneti piesele împreună pentru a vedea cum arată. Vei dori să vină împreună ca o unitate.

Puteti gasi mese de cafea la www.tamos.ro la preturi foarte mici.

Scrie un Comentariu

© 2011 Mobila Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.