Amenajarea dormitorului cu obiecte de mobilier din lemn

Dormitorul este o camera simpla, o camera cu un singur scop, somnul, odihna, astfel decorarea si mobilarea ei, teoretic ar trebui sa fie un lucru simplu. Ai nevoie de un pat, doua noptiere, eventual o comoda si un dulap sau doua. Pare foarte simplu, insa toate aceste obiecte impreuna cu accesoriile aferente, cu nuantele si culorile peretilor, cu texturile materialelor, creeaza o atmosfera aparte, iti dau o stare unica. De aceasta stare depinde calitatea somnului tau in dormitor, depinde cat de bine reusesti sa te odihnesti.
Mobila pe care o ai in dormitor conteaza in egala masura in practicaliatte cat si in estetic, un dormitor elegant, stilat, poate sa fie pe gustul tau, sau poate sa nu fie, nu trebuie ca dormitorul tau sa faca parte dintr-o categorie anume, trebuie doar sa te reprezinte si sa te faca sa te simti bine. Majoritatea dormitoarelor sunt din lemn, acest material natural este cea mai folosita sursa de obiecte de mobila, este fin, rezistent si aspectuos. Un dormitor din lemn, precum modelele disponibile aici, este ideal indiferent de gusturi.

dormitor din lemn

Lemnul este folosit preponderent in realizarea obiectelor de mobila din casa noastra, din motive bine intemeiate, se prelucreaza usor, se poate sculpta, este mai ieftin ca alte materiale si ofera mai multe posibilitati de nuante. Pe langa toate acestea este un material “cald” cu o textura foarte placuta. In decorarea dormitorului tau alege cat mai mult obiecte de mobilier din lemn.
Cand deschizi ochii dimineata, fie ca te trezesti fortat sau de bunavoie, dormitorul, cu toate obiectele din el iti va da o anumita stare, te vei simti bine, ca acasa, confortabil, placut, sau poti sa te simti agitat, trist, enervat. Totul depinde de cum iti decorezi dormitorul, de obiecte, accesorii, nuante. Si desigur de materialele folosite, lemnul este o optiune foarte buna. Vezi dormitoarele din lemn de la Tamos!
Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Telefon: 021 255 6677

Scrie un Comentariu

© 2015 Mobila Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.