Da viata casei tale vopsind ingenios tavanul!

Cele mai multe persoane sunt obisnuite cu acel tip de tavan alb, gol si plictisitor. Daca in cazul cel mai fericit nu este alb, tavanul poarta o culoare neutra, aspect care era la moda acum 30 de ani in urma. In prezent specialistii in design interior incurajeaza existenta mobilei personalizate, in culori vii, cat mai pline de viata.

Astfel daca si tu ai obosit de atat de putina culoare pentru tavanul tau, mai jos gasesti cateva sfaturi care te vor ajuta sa decorezi intr-un mod deosebit tavanul din dormitor, living sau bucatarie.

Desi un tavan colorat are ca efect un spatiu mai mic, de asemenea el confera iluzia de ambient intim si personal. Mai ales in cazul in care beneficiezi de camere spatioase, cu tavan inalt. Daca in birou sau in dormitor ai ales tonuri de alb, albastru sau gri, vopseste tavanul intr-o nuanta usor mai inchisa.

In cazul in care livingul are peretii in tonuri de verde, rosu sau albastru, este necesar sa dai o culoare si tavanului. Vopsirea tavanului se recomanda cu insistenta pentru a nu se creea un ambient contrastant, socant.

De aceea, specialistii in decoratiuni interioare recomanda sa se opteze pentru o nuanta putin mai inchisa pentru tavan, din aceeasi paleta de culoare cu cea a peretilor.

Scrie un Comentariu

© 2012 Mobila Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.