Oglinzi in decoratiuni interioare: 6 trucuri folositoare

Cei mai multi dintre noi considera ca oglinzile functioneaza numai ca obiecte de rutina, care servesc pentru a-ti aranja toaleta, machiajul sau ca sa te aranjezi. Dar nu trebuie sa ignoram toate avantajele pe care le prezinta oglinzile ca obiecte de mobilierdecorative. Astfel, mai jos iti prezentam 6 mari avantaje ale oglinzilor.

1.    Cel mai mare beneficiu pe care-l prezinta oglinzile este dat de senzatia de amplitudine de spatiu mare. Asa ca daca ai un dormitor sau un living cu un spatiu limitat, tot ce trebuie sa faci este sa asezi o oglinda pe peretele paralel cu ferestra, iar aceasta va reflecta lumina creand o senzatie de spatiu mai mare.

2.    Aseaza oglinzile tale in rame atractive, care sa aiba un stil deosebit si culori potrivite cu designul din locuinta ta. Vei obtine astfel un element functional, decorativ.

3.    Daca ai o casa slab iluminata, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi cateva oglinzi care vor reflecta lumina, si care vor determina astfel cresterea iluminarii in casa ta.

4.    Pe de alta parte, daca ai un perete care prezinta diferite imperfectiuni, dificil de reparat, poti aseza o golinda in zona respectiva si ai rezolvat problema.

5.    Achizitioneaza mobilier living cu oglinzi(biblioteca, dulap etc). Acest tip de mobila este la moda si are aceeasi functie ca si oglinzile folosite individual.

6.    Aseaza o oglinda pe suprafata unei mese, ea va conferi astfel un aspect deosebit locuintei tale.

Scrie un Comentariu

© 2012 Mobila Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.