Schimbarea decorului de la un sezon la altul

Daca vrei sa te bucuri de locuinta ta, in functie de sezonul in care te afli, mai jos iti vom prezenta cateva modalitati de accesorizare a casei in functie de anotimp.

1.    Tonuri neutre

Pentru a-ti fi mai usor sa  modifici locuinta in functie de fiecare sezon, este necesar sa folosesti tonuri neutre. Acestea se pot accesoriza si modifica cu usurinta in functie de elementele decorative pe care doresti sa le folosesti.  In afara de ambientul clasic pe care il creeaza, utilizarea albului creeaza puritate si poate participa la creearea unui ambient atat pentru iarna (zapada), cat si pentru primavara (ghiocei), dar si pentru vara (luminozitate si caldura). In living poti folosi un galben pal, usor de modificat in functie de anotimp, iar in dormitor un bej sau un alb vanilie.

2.    Mobila

Cea mai potrivita mobila, indiferent ca vorbim despre mobilier dormitor, mobilier living sau mobilier bucatarie poarta culori albe (cat mai deschise) sau culoarea lemnului.

3.    Accesorii

Daca ai ales aceasta varinata, a decoratiunilor in functie de anotimp este necesar sa existe accesorii, obiecte textile si mici decoratiuni care sa aduca anotimpul respectiv in casa ta.  Ai grija de exemplu, ca pentru un decor de iarna sa existe blanuri de piele (covor de exemplu), pentru vara sa ai draperii luminoase si perdele cu motive marine (soare, plaja, mare).

Important

Apeleaza si la decoratiunile florale. In functie de anotimp ai grija ca la tine in locuinta sa se gaseaza ori un palmier, ori un bradut.

Scrie un Comentariu

© 2012 Mobila Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.