Un living de vara

Daca esti o persoana vesela, nonconformista si iubesti culorile vii, atunci trebuie sa iti amenajezi un living in tonuri de galben!

De ce galben?

Galben este o culoare vesela, luminoasa, are ca efect senzatia de spatiu mai mare si aduce cu siguranta vara la tine in casa. Este o culoare care te va bine-dispune si care te va relaxa.

Pereti galbeni

Poti opta pentru diferite combinatii de galben in difertie tonuri, fapt ce va reda un ambient de exceptie in sufrageria ta. Cea mai buna combinatie este de a imbina culorile neutre (alb, negru, bej) cu diferite tonuri de galben. Poti vopsi pe diagonala doi pereti cu galben si doi pereti cu alb sau bej. Alege acea combinatie perfecta pentru casa si mobila living ului tau.

Mobila

Pe un fond cu tonuri de galben se potriveste foarte bine mobilierul deschis. Poti aseza o canapea extensibila de piele naturala, de culoare crem si o mobila maro deschis. Podeaua o poti imbraca intr-un covor de culoare negru sau maro inchis.

Un living modern sau romantic?

Tonurile de galben te vor ajuta sa incadrezi livingul tau in stilurile decorative moderne sau romantice. In functie de personalitatea ta, achizitioneaza elemente decorative care sa sublinieze atmosfera pe care doresti sa o creezi.

Important:

Daca doresti sa creezi un ambient omogen in locuinta ta, poti apela la tonurile de galben si in bucatarie, unde poti combina galbenul cu nuante de verde.

Scrie un Comentariu

© 2012 Mobila Bucuresti. Toate drepturile rezervate.
Proudly designed by Theme Junkie.